درد لگن و کون و باسن

درد لگن

185 0
درد لگن علامت چندین بیماری از جمله آرتریت، صدمات وارده به لگن (شکستگی، پارگی لب و دررفتگی)، بورسیت و بیماری های دوران کودکی است. ورزشکارانی که باسن خود را در همه جهات حرکت می دهند، مانند رقصنده ها و ژیمناست ها، بیشتر در معرض آسیب دیدگی لگن و درد لگن هستند. معمولاً با استراحت و فیزیوتراپی درمان می شود.

بررسی اجمالی

درد لگن چیست؟

درد لگن می تواند به دلیل آرتریت، آسیب دیدگی یا مشکلات حفره لگن شما رخ دهد. افراد در هر سنی می توانند درد لگن را تجربه کنند، اما افراد مسن به دلیل آرتروز و شکستگی استخوان بیشتر به آن مبتلا می شوند. رقصنده‌ها، ژیمناست‌ها و سایر ورزشکارانی که باسن خود را در همه جهات حرکت می‌دهند، به‌خصوص در اثر استفاده بیش از حد، احتمال آسیب دیدگی باسن‌شان بیشتر است.

بسته به علت، استراحت، داروهای ضد التهاب و یخ ممکن است به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید. آسیب های شدیدتر ممکن است نیاز به ترمیم جراحی داشته باشند. پزشکان اغلب از جراحی آرتروسکوپی کم تهاجمی برای ترمیم تاندون های پاره شده یا لابروم استابولوم استفاده می کنند. اگر آسیب شدید باشد، پزشک ممکن است جراحی تعویض مفصل ران را توصیه کند.

 

درد لگن و کون و باسن

علل احتمالی

علت درد لگن چیست؟

بسیاری از شرایط و آسیب ها در طول زندگی شما می توانند باعث درد لگن شوند. برخی از علل شایع درد لگن می تواند شامل موارد زیر باشد:

آرتریت: انواع مختلفی از آرتریت، از جمله استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و اسپوندیلیت آنکیلوزان را تحت تاثیر قرار می دهد . آرتریت هیپ شایع است. باعث درد و تورم مفاصل می شود. آرتریت می تواند افراد در هر سنی را تحت تاثیر قرار دهد، اما افراد مسن بیشتر احتمال دارد به این بیماری مبتلا شوند.

صدمات: استفاده بیش از حد یا ضربه می تواند به عضلات، استخوان ها، تاندون ها (الیاف سختی که ماهیچه ها را به استخوان ها متصل می کند) و رباط ها (بافت هایی که استخوان ها را به استخوان های دیگر متصل می کند) آسیب برساند. ورزشکارانی که حرکات تکراری انجام می دهند به ویژه در معرض آسیب های ناشی از استفاده بیش از حد هستند. احتمال شکستگی لگن در افراد مسن بیشتر است زیرا با افزایش سن استخوان‌ها شکننده‌تر می‌شوند. برخی از انواع آسیب های لگنی که می توانید تجربه کنید می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • دررفتگی لگن.
  • پارگی لابرال (آسیب به غضروف در حفره لگن).
  • کشیدگی های لگن
  • شکستگی ها.
  • سندرم Snapping Hip.

بورسیت: بورس ها برای مفاصل ما بالشتک ایجاد می کنند. این کیسه ها پر از مایع هستند که در داخل لگن قرار دارند. این کیسه های بورسی ممکن است در اثر آسیب، استفاده بیش از حد یا آرتریت تحریک شده و متورم شوند. هنگامی که این اتفاق می افتد، یک وضعیت دردناک به نام بورسیت ایجاد می شود.

ناهنجاری های ساختاری : دیسپلازی رشدی لگن (DDH) می تواند نوزادان را تحت تاثیر قرار دهد. وقتی حفره مفصل ران خیلی کم عمق باشد، قسمت توپی مفصل ران گوی و سوکت در حفره نمی ماند. DDH در خانواده اجرا می شود. این می تواند ناشی از زایمان بریچ باشد (زمانی که ابتدا پای نوزاد بیرون می آید). بدون درمان، DDH می تواند باعث درد در مراحل بعدی زندگی شود.

بیماری دوران کودکی: بیماری Perthes (همچنین به عنوان بیماری Legg Calvé Perthes شناخته می شود) یک بیماری نادر لگن است که کودکان 6 تا 10 ساله را مبتلا می کند. بیماری Perthes باعث از دست دادن موقت خون به توپ در انتهای استخوان ران (استخوان ران) می شود. در نتیجه، توپ استخوانی شکسته شده و شکل آن تغییر می کند. با گذشت زمان، دیگر به خوبی در حفره قرار نمی گیرد و باعث درد مفصل ران می شود.

مراقبت و درمان

درد لگن چگونه درمان می شود؟

درمان درد لگن معمولاً به میزان درد شما و آنچه باعث ناراحتی شما می شود بستگی دارد. آسیب های خفیف به عضلات، تاندون ها یا کیسه های بورس اغلب با استراحت، یخ و داروهای ضد التهاب بهبود می یابند. شما اغلب می توانید از روش RICE پیروی کنید – استراحت، یخ، فشرده سازی و ارتفاع. این شکل از درمان را می توان در خانه انجام داد و گاهی اوقات می تواند مقداری از درد لگن شما را تسکین دهد. در صورت لزوم، پزشکان معمولاً می توانند تاندون ها و پارگی های لابروم را با جراحی کم تهاجمی ترمیم کنند. شرایط جدی تر لگن ممکن است نیاز به تعویض کامل مفصل ران داشته باشد.

درمان آرتریت ممکن است شامل دارو درمانی و فیزیوتراپی باشد. پزشکان معمولاً می‌توانند DDH و بیماری Perthes را با بریس‌ها، گچ‌گیری‌ها و بند‌های مخصوصی که مفصل را در زمان بهبودی مفصل ران در جای خود نگه می‌دارند، درمان کنند. برخی از کودکان ممکن است نیاز به ترمیم جراحی داشته باشند.

مهم نیست که چه چیزی باعث درد شده است، تمرینات فیزیوتراپی می توانند عضلات لگن شما را تقویت کرده و ناراحتی را از بین ببرند.

چه زمانی با دکتر تماس بگیرید

در مورد درد لگن چه زمانی باید با پزشک تماس بگیرم؟

درد مداوم لگن می تواند نشانه ای از آرتریت یا آسیب جدی باشد. اگر دردی دارید که بیش از چند روز ادامه دارد، با پزشک خود تماس بگیرید. اگر درد راه رفتن یا حرکت را برای شما سخت می کند، فوراً به پزشک مراجعه کنید. اگر بعد از زمین خوردن یا تصادف رانندگی دچار درد لگن شدید، فوراً به پزشک مراجعه کنید.

اگر کودک شما درد لگن دارد، برای رد بیماری DDH یا Perthes به پزشک اطفال خود مراجعه کنید. اگر فرزندتان در راه رفتن یا دویدن مشکل دارد، فوراً با پزشک اطفال خود تماس بگیرید.

بازنشر(Cite this article as):
گروه محتوایی دکتر آزمندیان. تاپ نیوز: درد لگن. آخرین ویرایش: می 23, 2022. https://psychology.e-teb.com/?post_type=post&p=9804

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *