بررسی های طولانی مدت در معرض آلودگی هوا منجر به تغییرات ژنتیکی در مغز موش صحرایی می شود

بررسی های طولانی مدت در معرض آلودگی هوا منجر به تغییرات ژنتیکی در مغز موش صحرایی می شود

561 0

مطالعات نشان داد که قرار گرفتن در معرض مواد معدنی طولانی مدت در آلودگی هوا در حوضه لس آنجلس سبب التهاب و ظهور ژن های مرتبط با سرطان در مغز موش صحرایی شد.

جولیا لووبیموا، MD، PhD گفت: در حالی که پژوهش های قبلی مستلزم ارتباط بین آلودگی هوا و انواع بیماری ها، از جمله سرطان است، این مطالعه نشانگرهای خاص مواد در آلودگی هوا است ، به ویژه نیکل ممکن است نقش مهمی در تغییرات ژنتیکی مرتبط با توسعه بیماری ها داشته باشد.”

لیوبیموا، مدیر مرکز تحقیقات نانومدیکین در Cedars-Sinai، نویسنده اصلی این مقاله است که در 9 آوریل در نشریه علمی منتشر شده است .

لیوبیموا گفت: “این مطالعه که به بررسی داده های رمان در منطقه لس آنجلس نگاه می کند، نتایج قابل توجهی را برای ارزیابی کیفیت هوا در منطقه دارد، به خصوص به دلیل اینکه مردم در طول چند دهه در معرض آلودگی هوا قرار دارند.”

این مطالعه نشان داد ذرات گرد و خاک در آلودگی هوا در منطقه، به دو روش به سیستم های بدن پیوسته است: استنشاق از طریق ریه ها، جایی که فلزات و سایر مواد ردیابی وارد جریان خون و سپس مغز می شوند؛ و از طریق بینی، جایی که مواد به طور مستقیم به مغز جذب می شوند.

ویلیام برک، مدیر ادوارد دی، رییس منطقه مدیریت کیفیت هوا در ساحل جنوبی، گفت: “تمیز کردن هوا در حوضه لس آنجلس یک وظیفه طولانی و دشوار بوده است و از ارائه تحقیقاتی که چنین مقاله پیشگامانه ای را تهیه می کرد، حمایت می کنیم. باید همچنان روشن شود که آلودگی هوا منفی بر بهداشت ما تاثیر می گذارد.”

لیوبیموا اشاره کرد که در حالی که یافته های این مطالعه ممکن است منحصر به ترکیب آلودگی هوا در حوضه لس آنجلس باشد، “نمونه های بسیاری از اثرات بالقوه مضر آلودگی هوا در شهرهای بزرگ وجود دارد. جامعه مدرن ما به طور فزاینده شهری و در معرض هوا آلودگی می باشد. این روند، نیاز به تحقیقات بیشتری بر روی زیست شناسی و آسیب های ارگانیزم ناشی از آلودگی هوا، همراه با یک تلاش هماهنگ با هدف کاهش میزان آلودگی هوا را نشان می دهد. ”

اگجارد هولر، استاد جراحی مغز و اعصاب، نویسنده ارشد مطالعه بیان کرد: “ماده چگال درشت در هوای حوضه لس آنجلس بیان التهاب و بیومارکرهای سرطان را در مغز موش صحرایی نشان می دهد. این مطالعه با کمک مالی BP / AQMD منطقه مدیریت کیفیت هوا در ساحل جنوبی تحت عنوان “تشخیص محتوای فلزات سنگین در قطعات گوناگون حیوانی و مغز انسان” مورد حمایت قرار گرفت. بودجه توسط بنیاد آلودگی هوا و تومورهای مغزی و ریه فراهم شده توسط ناحیه مدیریت کیفیت هوا در ساحل جنوبی (BTAP011 تا JYL)، R01 به JYL (# CA199743 و # CA206220) و کمک R01 به EH (#CA 209921) کیت سیاه، MD، رئیس گروه جراحی مغز و اعصاب، محقق اصلی تومور مغزی و تومور ریوی و آلودگی هوا است.

منبع:

موارد ارائه شده توسط مرکز پزشکی Cedars-Sinai 

بازنشر(Cite this article as):
سارا نظری مقدم. تاپ نیوز: بررسی های طولانی مدت در معرض آلودگی هوا منجر به تغییرات ژنتیکی در مغز موش صحرایی می شود. آخرین ویرایش: سپتامبر 23, 2018. https://psychology.e-teb.com/?post_type=post&p=3938

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *